Lempikuukausi – elokuu. Hellekuu, ainakin lämpimämpää kuin koko aikaisempana kesänä. Merellä pilveilee ja välillä on jopa viileän tuntuista vaikka lämpötila on yli 20C. Heikohkossa tuulessa on ollut helppo purjehtia ja rentoutua työteliään viikon jälkeen. Palkkatyön lisäksi viikon aikana olen petsannut terassin seiniä, valmistellut venereissua, suunnitellut seuraavaa työmahdollisuutta, etsinyt tutulle asuntoa jne. Eikö siinä ollutkaan enempää, jotenkin vain illat ovat kuluneet nopeasti.

Viikonlopun purjehdus kahden viikon tauon jälkeen alkoi tohinalla. Ilta oli hämärtymässä rantautuessamme ja taivas näytti upean näytelmän. Nauttikaa!

Ei elämää voi paeta, se saavuttaa sinut salaisimmasta paikastasikin. Sieltä mikä on sillä hetkellä kauneinta, sinne se rantautuu myös. Pahalta et voi piiloutua. Jos jokin asia on liian kauan omillaan, huomioisi ulkopuolella, löydät sen edestäsi minne polkusi viekin. Yksi neuvo elämään, työelämään, kaikkeen kehittämiseen on: ole siellä minne pallo lentää. Se pitää siepata ei hukata!

Pallo tupsahti nyt veneen katosta läpi ja aiheutti huolta ja paikkausyrityksiä. No, kaikki aikanaan järjestyy. Uskon ja toivon! Ja jotain voi aina oppia, minäkin. Huolehtimaan asioista ajoissa, ei unohtamaan. Mutta inhimillisiä olemme kaikki, emme täydellisiä.

Muistettava on myös antaa levolle aikaa ja mahdollisuuden korjata fyysisiä rasituksia ja henkisiä ylikuormittumisia.

Hyvä elämä koostuu monista mukavista asioista ja aikanaan opit hyväksymään siihen mukaan myös vastoinkäymiset. Ne opettavat, antavat uuden suunnan ja ne kohdattuasi nouset varmasti ylöspäin – muuta suuntaa ei ole!

Nyt on aika rauhoittua ja kuunnella kasarimusiikkia.

Sailing weekend going peaceful and got some chanterellies. We were not any more picking blueberries. Allready got so much this year. Got some unexpected news that made me wonder life and how it hits you when you are not prepared. When you have forgotten some things for a while they will reach you were ever you are. Allways try to be there where the ball is coming!

Now its time to  relaxe and listen some music. Music can relief, help and you can impress yourself with it. When i was teenager and was very peaceloving (still I am!) and wanted that we all could live in peace in whole world I waved my peaceflag while walking on streets (want tell you what exactly my flag was but I was having my first drunk 🙂 ). Now I send you a peacemessage with George and Yoko.

Hope you will have very nice and relaxing autumn all you where ever you are!

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s